2009. március 3., kedd

Nicki Richards: új CD és két koncert NYC-ben

Nicki Richards sokoldalú: egy énekes, dalszerző, producer, rendező és előadóművész, akiknek régóta várt új album egyszerűen a "Nicki" címet kapta - 17 dal melyek a 17 éves pályafutást ölelik fel 1991-es debütáló," Naked " lemeze után. Az elmúlt évtizedben Nicki azzal szerzett magának hírnevet hogy olyan A-listás sztárokkal dolgozott együtt, mint Mariah Carey, Whitney Houston, Tina Turner, Michael Jackson, Mick Jagger, Celine Dion, Mary J. Blige , Lenny Kravitz, Frankie Knuckles és Al Green - éppen hogy csak egy párat említsünk.

Madonnával való közös munkássága alatt - háttérénekesként Donna De Lory-val (az ő hangját lehet hallani Carly Simon, Laura Branigan, Belinda Carlisle és mások lemezén) - Nicki rájött, hogy ő kimaradt a frontvonalból amit ezzel a lemezzel kíván elismerni.

Az album közreműködő vendégei olyan csillagok, mint pl. a Grammy díjnyertes Bassists Marcus Miller, Will Lee és Victor Bailey, zongorista, Joe Sample, kürt játékos Tower of Power, a dobos Dennis Chambers, Gregoire Maret a harmonika virtuóza, gitárművész Ciro, Sherrod Barnes és Monte Pittman - aki hosszú ideje Madonna gitárosa.

A lemez kiemelkedő felvétele a "Check Yourself", melyben hallható a Tower of Power kürtjátéka, közreműködik Tom "Bones" Malone és Spacey "Alpha Centauri", továbbá Victor Bailey basszus ütemei.
További említésre méltó zeneszámok a "Say the Words", "In Bed", és a "Happening to Me Again". Komolyabb figyelmet érdemel, az poegnetikus ihletetésű "Lawdy" melyben személyes élményekről hallhatunk a Katrina hurrikán által sújtott New Orleansről . Egy dal Nicki unokatestvéreiről, rokonairól és nagybátyjáról, akik mind a lakóhelyüket kényszerültek elhagyni házaik megsemmisülése után, valamint a lány nagyapjáról akinek betegségét a pusztító vihar okozta.

Most itt ez a remek alkalom, hogy Nickit Te is lásd a színpadon, az élvonalban, ahová született.
Koncert helyszínek:

NICKI RICHARDS Live!
Friday March 27th
@ The Bitter End
http://www.bitterend.com
147 Bleeker St (between Thompson and LaGuardia)
New York, New York 10002
212-673-7030
$15 Admission/18 and over/9:00 PM Showtime

NICKI RICHARDS Live!
Friday April 17th
@ Joe's Pub
http://www.joespub.com
425 Lafayette St (between East 4th and Astor Place)
New York, New York 10003
212-967-7555
$15 Admission/All Ages/11:30 PM Showtime

Megvásárolható az Nicki Richards - Nicki -on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails