2009. július 28., kedd

Új helyszín - már nem kérdés

A Live Nation Hungary Kft., a budapesti Madonna koncert szervezője ezúton tájékoztatja a közönséget, hogy az augusztus 22-i koncert dátumára a Puskás Ferenc Stadionban tervezett futballmérkőzés elmarad, így lehetőség adódott, hogy a rendezvény az eredetileg meghirdetett Kincsem Park helyett a „Népstadionban” kerüljön megrendezésre, amely a közönség számára szintén jól ismert helyszín.

A koncertre megváltott jegyek az új helyszínre is érvényesek!

A GOLD és a SILVER állójegyeket nem érinti a változás, szektoruk elhelyezkedése a színpadhoz képest azonos az eredeti tervvel, a koncert napján figyeljék a helyszíni GOLD illetve SILVER jelzéseket.

A BRONZ jegytulajdonosok a stadion lelátóin kapnak elhelyezést, így közelebb kerülnek a színpadhoz és a lelátó emelkedése miatt jobb rálátásuk lesz a produkcióra; a koncert napján figyeljék a helyszíni BRONZ jelzéseket.

A VIP jegytulajdonosok számára biztosított szolgáltatások azonosak lesznek az eredeti tervvel, jegyvásárláskor megadott elérhetőségükön külön személyes értesítést kapnak pontos ülőhelyükről és a parkolási lehetőségről.

Az eredeti ülőjegyek tulajdonosai – ahogy a Kincsem Parkban is - a színpaddal szembeni szektorokban kerülnek elhelyezésre. Pontos ülőhelyüket az új helyszínre vagy a Ticketpro központi jegyirodában (VII. Károly krt. 9.) július 31. és augusztus 19. között tudják a meglévő jegyükre megkapni; vagy ha nem áll módjukban előzetesen intézni, akkor a koncert napján, a helyszínen.

A Puskás Ferenc Stadion maximális kapacitását kihasználva jegyek továbbra is kaphatók lesznek, s új ülőjegyek is forgalomba kerülnek július 31-től a Ticketpro országos jegyhálózatában.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails