2009. augusztus 24., hétfő

Budapest - Blikk

Íme néhány cikk a teljesség igénye nélkül a budapesti fellépésről a magyar sajtóból.



BUDAPEST – Alig néhány órával koncertje előtt landolt tegnap Madonna gépe a Ferihegyi repülőtéren, és a meghirdetett nyolc óra helyett tízkor kezdte koncertjét tegnap a Kincsem Parkban.
Az énekesnő magánrepülővel érkezett Angliából, 13 fős stábja kíséretében. A repülőtéren csak néhány érdeklődő várta, a biztonsági főnök azonban őket is túl veszélyesnek ítélhette, ugyanis egy négy autóból álló konvojjal behajtottak a gépig, és Madonnát a hátsó kijáraton vitték ki. Az énekesnőt rendőri kísérettel vezették be a fővárosba. Városnézésre nem is nagyon szánt időt: a reptérről útja szinte azonnal a koncert helyszínére vezetett.
Bár a Gresham szállodában fenntartottak neki egy szobát, úgy tudjuk, Madonna nem vette igénybe a lehetőséget. Főhadiszállása a kelet-európai turné alatt Bécsben lesz. A Kincsem Park bejára ta előtt a legelszántabbak már csaknem egy napja ott ácsorogtak, hogy a lehető legjobb helyet fogják ki maguknak. Madonna fellépése lapzártánk után kezdődött, a több tízezer ember azonban, aki jegyet vett, már előre biztos volt benne: ezúttal sem kell majd csalódniuk.

Madonna 8 alkalommal öltözött át, és új, Hard Candy albumáról is előadott dalokat. A koncertet 300 ló és 50 állatápoló is végighallgatta, utóbbiak a Kincsem Park patásait nyugtatgatták. Gyógyszert csak akkor adtak a versenyparipáknak, ha nagyon zavarta őket a zene.

Kordos Szabolcs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails