2009. augusztus 24., hétfő

Madonna Budpesten? 2

A blikk.hu is közölt egy írást az esetleges budapesti tartózkodásról.

BUDAPEST – Az előzenekarként fellépő Paul Oakenfold után másfél órával, este tíz óra kilenc perckor robbant be a Kincsem Park színpadára minden idők egyik legsikeresebb énekesnője: Madonna (51). A világsztár még sosem adott koncertet hazánkban, bár 1996-ban nálunk forgatta az Evita című filmet.

A koncertet a hat ide-oda mozgó ledfal és az azon megjelenített különleges képi világ tette felejthetetlenné. És úgy tűnik, a budapesti buli számára is kiemelt, nem csak azért, mert Lourdes nevű lánya – aki elkísérte édesanyját erre a fellépésre a tavasszal örökbe fogadott fekete kislánnyal, Mercyvel – itt fogant, hanem a hazai rajongók is adhattak neki valami pluszt.

Madonna ugyanis az európai turnéján kialakult eddigi gyakorlattal ellentétben nem utazott vissza a Bécsben kialakított „főhadiszállására”, hanem itt maradt nálunk.

A Blikk információi szerint a világsztár és lányai a Four Seasons nevű luxusszálloda vendégszeretetét élvezi. Úgy tudjuk, Madonna ma délutánig marad Budapesten, aztán magángépével utazik tovább Belgrádba, a turnéja következő állomására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails