2009. augusztus 24., hétfő

Budapest - Híradó

Ötvenezer ember előtt adott frenetikus koncertet Madonna szombat este a budapesti Kincsem Parkban. Az énekesnő koncertje több mint egy órát késett, a fellépés felénél pedig hirtelen jött zápor áztatta el a nézőket. Madonna szombat délután nem sokkal öt óra előtt érkezett meg magánrepülőgépével Ferihegyre. Onnan rögtön a koncert helyszínére ment rendőri felvezetéssel, majd hangpróbát tartott: ennek végét az elsőként a nézőtérre érők még elcsípték.

Kapunyitáskor már több ezren verődtek össze a Kincsem Parknál, de az eredetileg meghirdetett fél hatos időpont helyett csak este 6 után lehetett bemenni a koncertre. A bemelegítést Paul Oakenfoldra bízták: a híres lemezlovas többek közt lejátszotta Madonna legújabb dalát, a "Celebration"-t, amelynek a dj a társszerzője.A popkirálynőnek este 9-kor kellett volna kezdenie, de a szervezők csúszásgátló anyaggal fedték be a színpadot, emiatt Madonna sokat késett, és csak valamivel 10 óra előtt kezdett legutóbbi albumának egyik dalával, a "Candy Shop"-pal.

Az énekesnő mögött három hatalmas kivetítő, és a kifutó végén a magasból többször leereszkedő, henger alakú, két óriási LED-fal adta a lenyűgöző vizuális élményt. A kétórás koncerten sorra jöttek a slágerek, a "Vogue"-tól kezdve a "Music"-on át a "Give It To Me"-ig.Az Evita című musical-filmből ismert "You Must Love Me" közben több százan tartottak fel olyan papírdarabokat, amelyeken a magyar rajongók szeretetüktől biztosították Madonnát. Az énekesnő többször megénekeltette a közönséget.A koncerten megemlékeztek a nemrég elhunyt Michael Jackson-ról is: egy imitátor táncolt úgy, mint a popkirály, Madonna pedig emlékeztetett arra, hogy "a világ elvesztette legnagyobb előadóművészét."

A koncert felénél zuhogni kezdett az eső, de ez nem befolyásolta a fellépést, amely nem sokkal éjfél után ért véget. Egyes hírek szerint Madonna a budapesti koncert után rögtön elrepült Budapestről. Következő fellépése augusztus 24-én lesz Belgrádban.

Forrás: hirado.hu/fh

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts with Thumbnails